Επιλογή γλώσσας

Choose a Language

AFW ΧΟΡΗΓΟΥΣ 2022

Λίγο πριν την έναρξη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας για την συμμετοχή τους στο Athens Flying Week 2022!!! Ξεκινώντας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που φέτος είναι Συνδιοργανωτής, για τη γενναιόδωρη υποστήριξη και βοήθειά της. Τον Πλατινένιο μας Χορηγό, την Aegean Airlines, η οποία είναι πάντα στο πλευρό μας και μας υποστηρίζει με συνέπεια και αξιοπιστία.  Την Ελληνική Αεροδιαστημική Βιομηχανία για τη φιλοξενία της στους χώρους εγκαταστάσεων υποδοχής της ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζει το F-16 Viper και συνεχίζει την κατασκευή ανταλλακτικών F-16 για την παγκόσμια αγορά. Τη Lockheed Martin, που μας επιτρέπει να καθίσουμε στον προσομοιωτή πιλοτηρίου F-35 και να μάθουμε για τις δυνατότητες των μαχητικών 5ης γενιάς.
Ευχαριστούμε επίσης τις Rafale International | Dassault Aviation οι οποίες θα προσφέρουν στο κοινό την εμπειρία της μετάβασης από τα Mirage f1 στα Rafale. Την Aviodream,  κορυφαία σχολή στην κατηγορία των Ultra-Light αεροσκαφών και φυσικά τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» που φιλοξένησε τα αεροσκάφη συνοδείας των καλεσμένων μας και προσέφερε υπηρεσίες προβολής και εκπαίδευσης για το προσωπικό μας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hyundai Hellas που ως ηγέτης της κινητικότητας του μέλλοντος, ήρθε φέτος στην παρέα μας να μας υποστηρίξει παρουσιάζοντας τα εξελιγμένα μοντέλα της καθώς επίσης και τον πιστό χορηγό μας την Air BP.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Thales και GoPro, καθώς και το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental για τη φιλοξενία που προσέφεραν στους καλεσμένους μας.