Επιλογή γλώσσας

Choose a Language

Σχετικά με την AFW

Athens Flying Week (AFW)

Tanagra International Air Show 2023

Τανάγρα 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023

Το Athens Flying Week (AFW) 2023, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια με πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως, επιστρέφει και πάλι για ένα ακόμη συναρπαστικό αεροπορικό Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, 2 & 3 Σεπτεμβρίου.

Είστε έτοιμοι να απογειωθείτε μαζί της;

 

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, θα ζήσετε μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να:

 • Βιώσετε από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών!
 • Απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό Air Show!
 • Φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών!
 • Απολαύσετε τις επιδείξεις αερομοντελιστών!
 • Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον κύριο χώρο του Air Show από το ΔΩΡΕΑΝ parking που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ από το χώρο των θεατών.
 • Περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας στην εμπορική έκθεση, αλλά και να ενημερωθείτε για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές και τις Αερολέσχες
 • Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα & να γευματίσετε στα πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης.
 • Έχετε πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που είναι στημένες σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου.

Athens Flying Week Παρουσίαση:

AFW ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΚΘΕΣΗ

Η ATHENS FLYING WEEK προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σεπτέμβρη, συμπεριλαμβανομένου εταιρικών πελατών, οικογένειες με παιδιά, τουρίστες από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό.

Είτε επιθυμείτε να προωθήσετε την εταιρική σας ταυτότητα, είτε θέλετε να πετύχετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας, είτε ψάχνετε τρόπους για να πετύχετε για την ιδανική δικτύωση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία ευρύτατη γκάμα διαδραστικών ευκαιριών με το κοινό, αφού πρώτα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είναι προς όφελός σας – για κάθε εταιρεία που διαθέτει προϊόν ή υπηρεσίες που απευθύνονται προς τον τελικό καταναλωτή, να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η διοργάνωση της AFW, δίνοντας σας πρόσβαση σε χιλιάδες επισκέπτες το Σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ 2 & 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3,00 x 3,00μ..

Οι προδιαγραφές του κάθε περιπτέρου είναι οι παρακάτω:

 • Τέντα διαστάσεων 3,00 x 3,00μ.
 • 1 τραπέζι διαστάσεων 1.40×0.60μ.
 • 2 καρέκλες
 • Επωνυμία εκθέτη στην πρόσοψη της τέντας
 • Παροχή πρίζας 220V

*Η τοποθέτηση των παραπάνω περιπτέρων γίνεται στη ζώνη της εμπορικής έκθεσης

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις παρακάτω επιπρόσθετες παροχές:

Δάπεδο με μοκέτα

Επιδαπέδια plasma TV

2. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή σας δίνει τη δυνατότητα να εκθέσετε αεροπλάνα σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίπτερό σας. Αναλόγως του τύπου του αεροσκάφους, η χρέωση είναι η κάτωθι:

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Υπερελαφρών’

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Γενικής Αεροπορίας’

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Turboprop και Jet’

3. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προβολή της εταιρείας σας σε περίπτωση που διαθέτετε έτοιμο δικό σας εξοπλισμό (τέντα, έπιπλα, συστήματα προβολής) το AFW σας παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου για να τον εκμεταλλευτείτε όπως επιθυμείτε. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ο εκθέτης να ενημερώσει την διοργάνωση του AFW με πλήρη καταγραφή της κατασκευής και του εξοπλισμού που προτίθεται να χρησιμοποιήσει.

Η δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου αφορά στους παρακάτω χώρους:

 • Εμπορική ζώνη – Έκθεση

Ο εξοπλισμός σας τοποθετείται στην εμπορική ζώνη που αποτελεί την έκθεση του AFW.

 • Τέντα VIP

Τοποθέτηση εξοπλισμού μέσα στον χώρο του VIP. H τέντα του VIP βρίσκεται σε διακεκριμένη θέση ως προς το air show. Η ακριβής θέση του περιπτέρου που θα σχεδιαστεί θα οριστεί σύμφωνα με τη διαμόρφωση των χώρων που θα προκύψει.

 

Σημείωση 1: Βάσει συμφωνητικού ο ΕΚΘΕΤΗΣ επιβάλλεται να συνάψει και θα διατηρήσει σε ισχύ σύμβαση ασφάλισης από αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη κάθε αστικής ευθύνης του έναντι τρίτου και υπέρ της AFW.

Σημείωση 2: O ΕΚΘΕΤΗΣ υποχρεούται να υποβάλλει τα σχέδια κατασκευής και τις προδιαγραφές των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του περιπτέρου του.

4.ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Η Οργανωτική Επιτροπή του AFW σας δίνει τη δυνατότητα για μια αναβαθμισμένη προβολή της εταιρείας σας να συμμετέχετε με περίπτερο που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο επίσημος κατασκευαστής περιπτέρων του AFW .

Εάν επιθυμείτε σχεδιαστική πρόταση και αντίστοιχη οικονομική προσφορά κατασκευής μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο e-mail afw@athensflyingweek.gr

Προσοχή:

1) Ο ελάχιστος χώρος ενοικίασης για όλα τα παραπάνω είναι 9τμ.

2) Η παροχή ρεύματος που διατίθεται στους παραπάνω χώρους από το AFW είναι 220Watt. Αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ρεύμα θα πρέπει να ζητηθεί.

3) Η χρήση όλων των παραπάνω δυνατοτήτων προορίζεται αυστηρά και μόνο για τον εκάστοτε εκθέτη με τον οποίο έχει γίνει η συμφωνία ενοικίασης. Το κάθε περίπτερο δικαιούται τρεις (3) διαπιστεύσεις για τους εκθέτες του.

VIP AREA

VIP AREA – FRIENDS & FAMILY IN COMFORT, PRIVACY & PRESTIGE

Το VIP εισιτήριο προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία της AFW, που θα σας μείνει αξέχαστη!

 • Lounge ανεπτυγμένο πολύ κοντά στο κέντρο του show, στεγασμένο κάτω από την τέντα του VIP, με επίπλωση τραπεζιών και καναπέδων πάνω στο γκαζόν
 • Μπροστά ακριβώς θα υπάρχει private ανοιχτός και ελεύθερος χώρος («αυλή») – που επεκτείνεται μπροστά από το χώρο σκίασης, με γκαζόν, ΜΟΝΟ για εσάς τους κατόχους του VIP εισιτηρίου, ώστε να παρακολουθήσετε το show με ασφάλεια και από απόσταση αναπνοής.
 • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • VIP Parking, ακριβώς πίσω από το VIP Area
 • Food & Drink Station
 • Δώρα-έκπληξη που θα σας περιμένουν στη θέση σας
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων κλπ.
 • WC και για ΑμεΑ
ΚΕΡΚΙΔΑ SPOTTERS & ΘΕΑΤΕΣ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο εισιτήριο για στους aviation spotters φίλους μας, που θέλουν να ζήσουν όλη την εμπειρία του Air Show, αλλά και για τους θεατές που αναζητούν την τέλεια θέαση:

 • Ειδικά υπερυψωμένη κερκίδα (τύπου γηπέδου) για τους spotters, που σας εξασφαλίζει την ιδανική θέση για εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις των αεροσκαφών, αλλά και για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν το Air Show υπερυψωμένα.
 • Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να εισέρχεστε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της Athens Flying Week (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εμπορική έκθεση, εστιατόρια, WC, κλπ.
SEAT & SHADOW AREA

Το εισιτήριο Seat & Shadow θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική και άνετη!

 • Lounge ανεπτυγμένο πολύ κοντά στο κέντρο του show, στεγασμένο κάτω από τέντα, επιπλωμένο με τραπέζια και καρέκλες για να απολαύσετε ξεκούραστα το μοναδικό υπερθέαμα
 • Μπροστά ακριβώς θα υπάρχει private ανοιχτός και ελεύθερος χώρος, χωρίς έπιπλα («αυλή»), ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου και μπροστά από την τέντα, ΜΟΝΟ για τους κατόχους του Seat & Shadow εισιτηρίου, ώστε να παρακολουθήσετε το show με ασφάλεια και από απόσταση αναπνοής.
 • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • VIP Parking, ακριβώς πίσω από το VIP Area
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη Seat & Shadow VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Αυτό το εισιτήριο θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο άνετη!

 • Απολαμβάνετε το air show από την άνεση του καθίσματός σας.
 • Εξασφαλίζετε ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου.
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη Seat & Shadow VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Ένα εισιτήριο σχεδιασμένο για τη δική σας ευχαρίστηση κατά το διήμερο του event που θα επισκεφτείτε τους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας! Διαμορφώσαμε κατάλληλα ένα χώρο όρθιων, και να απολαύσετε το φαντασμαγορικό Air Show, από την πρώτη γραμμή.

Με αυτό το εισιτήριο:

 • Εξασφαλίζετε ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, πίσω από τη ΖΩΝΗ 2.
 • Εξασφαλίζετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων και φωτογραφίσεις δίπλα σε εκθέματα-θρύλους, μαζί με τους πιλότους.
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στο χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ. 

Πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, θα προσγειωθούν στις οθόνες σας σύντομα!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Στο Air Show μπορείτε να έρθετε με 3 τρόπους:

 1. Οδικώς :


 2. Δρομολόγια Πούλμαν «Δουκίσσης Πλακεντίας» – Τανάγρα και Επιστροφή


Τα αναλυτικά δρομολόγια των μετακινήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ύστερα από την αγορά του εισιτηρίου σας, να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Athens Flying Week στον αριθμό 6946813633 ή στο email transportation@athensflyingweek.gr για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν. 

3. Με τρένο από τη στάση Οινόη και περίπου 30 λεπτά περπάτημα μέχρι την είσοδο του event

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το μεγαλύτερο διεθνές Air Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επιστρέφει για 10η χρονιά, πιο δυναμικό από ποτέ!

Η ομάδα της Athens Flying Week γνωρίζει πολύ καλά, από τις προηγούμενες χρονιές, ότι οι μεγαλύτερες διοργανώσεις, προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία, χρειάζονται τη συμμετοχή εθελοντών!

Αν έχεις όρεξη, καλή διάθεση και θες να περάσεις καλά, γίνε μέρος της ομάδας των εθελοντών! Ζήσε από κοντά τη μαγεία της μεγαλύτερης αεροπορικής διοργάνωσης, μπες στα παρασκήνια, γνώρισε τους παγκοσμίου φήμης πιλότους και δες όσα όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν!

Φέτος μη μείνεις ένας απλός θεατής! Μπες στην ομάδα εθελοντών και έλα να απογειωθείς μαζί μας!!

Στείλε το βιογραφικό σου στο afw@athensflyingweek.gr  

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας

AμεA AFW

H παρουσία ανθρώπων με ειδικές ανάγκες σε αυτό το μοναδικό αεροπορικό γεγονός μας τιμά ιδιαίτερα.

Για τους κατόχους κάρτας ΑμεΑ υπάρχει ειδική πρόβλεψη!
Η είσοδος τους στο χώρο του event θα γίνεται από την πύλη VIP, για την ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση τους. Η στάθμευση του αυτοκινήτου θα γίνεται στο VIP Parking, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το VIP Area!
Η γενική είσοδος των ΑμεΑ και ενός συνοδού τους είναι δωρεάν και έχουμε εξασφαλίσει τη δωρεάν πρόσβαση τους στο VIP Area μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και για να παρακολουθήσουν το Air Show με άνεση!
Τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να προσκομίσουν το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη κατηγορία του εισιτηρίου που θα εισέλθουν.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

T: +30 6944500927 
FAQ

Από που μπορώ να προμηθευτώ εισιτήρια για το AFW?

Στο viva.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και να ενημερωθείτε για όλους τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων.

Πως μπορώ να έρθω στο AFW ?

το Air Show μπορείτε να έρθετε με 3 τρόπους:

 1. Οδικώς
 2. Με πούλμαν από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας από τη viva.gr
 3. Με τρένο από τη στάση Οινόη και περίπου 30 λεπτά περπάτημα μέχρι την είσοδο του event

Που μπορώ να σταθμεύσω ?

Η AFW παρέχει ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης, ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου και ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ στο χώρο θεατών. Όλες οι περιοχές στάθμευσης είναι στο χώμα.

Για τους αναβάτες μοτοσυκλετών υπάρχει σχετικός χώρος στην κύρια περιοχή στάθμευσης σε σκληρή επιφάνεια. Η διαδρομή από την είσοδο του Parking έως εκεί είναι στο χώμα.

Για τους κατόχους εισιτηρίων VIP, Seat & Shadow, Spotters, Press και ΑμεΑ διατίθεται ξεχωριστός χώρος στάθμευσης, από διαφορετική είσοδο του αεροδρομίου.

Τι προτείνετε να έχουμε μαζί μας ?

Σας συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας, ομπρέλες, πτυσσόμενες καρέκλες, καπέλα, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και αναπαυτικά αθλητικά παπούτσια. Προϊόντα που θα μπορείτε να προμηθευτείτε και από το κατάστημα της AFW, που θα βρίσκεται στην εμπορική έκθεση.

Στο χώρο του event θα βρείτε πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης, για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, να γευματίσετε και να δροσιστείτε! Επίσης, θα υπάρχουν ξεχωριστά σημεία πώλησης αναψυκτικών, νερού, snacks και παγωτών για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Σακίδια, μεγάλες τσάντες, coolers κλπ θα τυγχάνουν ειδικού ελέγχου από προσωπικό ασφαλείας.

Είναι ασφαλές ένα Air Show ?

Στην AFW δίνεται ύψιστη σημασία στα θέματα ασφαλείας. Με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι στα 10 χρόνια διεξαγωγής της AFW, δεν έχει πραγματοποιηθεί το παραμικρό ατύχημα. Η AFW έχει στενή συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς φορείς, ώστε να διαφυλάξει την ασφάλεια των θεατών και των πληρωμάτων. Η AFW σχεδίασε το Air Show ακολουθώντας πιστά και εφαρμόζοντας με αυστηρότητα τον κανονισμό της, ο οποίος συντάχθηκε κατά τα διεθνή πρότυπα. Κατά την επίσκεψή σας θα παρατηρήσετε ένστολο προσωπικό Security και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του event, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες τους.

Πως μπορώ να μετακινηθώ εντός του χώρου της διοργάνωσης ?

Οι κινήσεις των επισκεπτών της AFW περιορίζονται εντός του περιφραγμένου με κάγκελα ή/ και δίχτυ ή/και ταινίες χώρου. Η στρατιωτική βάση Τανάγρας και η ΕΑΒ ΑΕ είναι περιοχές διαβαθμισμένες και κινήσεις εκτός του περιφραγμένου χώρου απαγορεύονται! Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας.

Μπορώ να πλησιάσω τα αεροσκάφη της Στατικής Έκθεσης ?

Στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων μπορείτε να φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη, μαζί με τους πιλότους των μαχητικών, αλλά και τους παγκοσμίου φήμης πιλότους-ακροβάτες.

Με την άδεια του πληρώματος, μπορείτε να μπείτε και μέσα στα αεροσκάφη ή/και ελικόπτερα.

Απαγορεύεται να περάσετε την περίφραξη ασφαλείας, όπου αυτή υπάρχει.

Μπορώ να επισκεφθώ την πίστα στάθμευσης των αεροσκαφών που συμμετέχουν στο Air Show ?

Η περιοχή στην οποία σταθμεύουν τα αεροσκάφη του πτητικού προγράμματος είναι απαγορευμένη για το κοινό.

Διαφέρει το πτητικό πρόγραμμα του Σαββάτου από αυτό της Κυριακής ?

Το πτητικό πρόγραμμα του Σαββάτου διαφέρει από αυτό της Κυριακής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Πρόγραμμα.

Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου ή οποιοδήποτε ζώο μαζί μου ?

Δυστυχώς, τα σκυλιά ή άλλα ζώα δεν επιτρέπονται. Ο λόγος είναι για θέματα ασφαλείας. Η συντριπτική πλειοψηφία των αεροσκαφών είναι θορυβώδη και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν δυσφορία και αναστάτωση σε οποιοδήποτε ζώο. Ένας ακόμα λόγος είναι για αποφυγή του ενδεχόμενου να ξεφύγει κάποιο ζώο και να βρεθεί εκτός ελέγχου του αφεντικού του.

Μπορώ να φἐρω/χρησιμοποιήσω το ποδήλατό μου ?

Μπορείτε να έρθετε με το ποδήλατο σας, αλλά για λόγους ασφαλείας τα ποδήλατα πρέπει να αφήνονται στους χώρους στάθμευσης μοτοσυκλετών, με δική σας ευθύνη.

Τι μέριμνα υπάρχει για τους ΑμεΑ?

Για τους κατόχους κάρτας ΑμεΑ υπάρχει ειδική πρόβλεψη!

Η είσοδος τους στο χώρο του event θα γίνεται από την πύλη VIP, για την ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση τους. Η στάθμευση του αυτοκινήτου θα γίνεται στο VIP Parking, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το VIP Area!

Η είσοδος των ΑμεΑ και ενός συνοδού τους είναι δωρεάν και έχουμε εξασφαλίσει τη δωρεάν πρόσβαση τους στο VIP Area, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και για να παρακολουθήσουν το Air Show με άνεση! Τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να προσκομίσουν το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη κατηγορία του εισιτηρίου που θα εισέλθουν.

Επίσης, έχουμε φροντίσει να μετακινούνται από το VIP Area ως τη στατική έκθεση με μέσα της διοργάνωσης.

Πότε θα ανακοινωθούν οι συμμετοχές ?

Με τη λήξη της κάθε AFW, ξεκινάμε να δουλεύουμε για την AFW της επόμενης χρονιάς! Η πρώτη μας ενέργεια είναι να στείλουμε τις προσκλήσεις προς τα πληρώματα για την επόμενη χρονιά. Αμέσως μόλις έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, την ανακοινώνουμε.

Τι ώρα ανοίγουν/κλείνουν οι πύλες;

Οι πόρτες ανοίγουν στις 09:00 και κλείνουν στις 20:30

Το πτητικό πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο στις 14:00 και τελειώνει στις 20:00. Την Κυριακή ξεκινάει στις 12:00 και τελειώνει στις 18:00.

Χρειάζεται να εκτυπώσω το εισιτήριο μου ?

Σε κάθε περίπτωση, η επίδειξη και το σκανάρισμα του εισιτηρίου είναι απαραίτητο για την είσοδο σας. Στην πύλη του αεροδρομίου θα πρέπει να προσκομίσετε το ηλεκτρονικό ή το εκτυπωμένο εισιτήριο σας, για να σκαναριστεί και να εισέλθετε στο χώρο.

Αφού αγοράσετε το εισιτήριο σας από τη Viva.gr θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Σε αυτό το email θα βρείτε ένα link το οποίο παραπέμπει στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Μπορείτε είτε να το «κατεβάσετε» και να το αποθηκεύσετε στο κινητό σας, είτε να το εκτυπώσετε.

Πως μπορώ να γίνω εθελοντής ?

Με ένα απλό βήμα! Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο afw@athensflyingweek.gr!

Για περισσότερες λεπτομέρειες: Εγγραφή Εθελοντών

Πως μπορώ να έρθω με το πούλμαν της διοργάνωσης;

Αγοράστε το εισιτήριό σας στη Viva.gr. Ύστερα επικοινωνήστε με την Athens Flying Week στον αριθμό 696813633 για να δηλώσετε την ώρα αναχώρησης και επιστροφής ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν.

 

Σχετικά με την AFW

Athens Flying Week (AFW)

Tanagra International Air Show 2023

Τανάγρα 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023

Το Athens Flying Week (AFW) 2023, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια με πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως, επιστρέφει και πάλι για ένα ακόμη συναρπαστικό αεροπορικό Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, 2 & 3 Σεπτεμβρίου.

Είστε έτοιμοι να απογειωθείτε μαζί της;

 

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, θα ζήσετε μια συναρπαστική και μοναδική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να:

 • Βιώσετε από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών!
 • Απολαύσετε ένα φαντασμαγορικό Air Show!
 • Φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη και ελικόπτερα, μαζί με τους πιλότους, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών!
 • Απολαύσετε τις επιδείξεις αερομοντελιστών!
 • Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον κύριο χώρο του Air Show από το ΔΩΡΕΑΝ parking που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ από το χώρο των θεατών.
 • Περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας στην εμπορική έκθεση, αλλά και να ενημερωθείτε για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση από τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές και τις Αερολέσχες
 • Κάνετε ένα μικρό διάλειμμα & να γευματίσετε στα πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης.
 • Έχετε πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που είναι στημένες σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου.

Athens Flying Week Παρουσίαση:

ΕΚΘΕΣΗ

Η ATHENS FLYING WEEK προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σεπτέμβρη, συμπεριλαμβανομένου εταιρικών πελατών, οικογένειες με παιδιά, τουρίστες από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό.

Είτε επιθυμείτε να προωθήσετε την εταιρική σας ταυτότητα, είτε θέλετε να πετύχετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας, είτε ψάχνετε τρόπους για να πετύχετε για την ιδανική δικτύωση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία ευρύτατη γκάμα διαδραστικών ευκαιριών με το κοινό, αφού πρώτα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είναι προς όφελός σας – για κάθε εταιρεία που διαθέτει προϊόν ή υπηρεσίες που απευθύνονται προς τον τελικό καταναλωτή, να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η διοργάνωση της AFW, δίνοντας σας πρόσβαση σε χιλιάδες επισκέπτες το Σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ 17 & 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3,00 x 3,00μ..

Οι προδιαγραφές του κάθε περιπτέρου είναι οι παρακάτω:

 • Τέντα διαστάσεων 3,00 x 3,00μ.
 • 1 τραπέζι διαστάσεων 1.40×0.60μ.
 • 2 καρέκλες
 • Επωνυμία εκθέτη στην πρόσοψη της τέντας
 • Παροχή πρίζας 220V

*Η τοποθέτηση των παραπάνω περιπτέρων γίνεται στη ζώνη της εμπορικής έκθεσης

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις παρακάτω επιπρόσθετες παροχές:

Δάπεδο με μοκέτα

Επιδαπέδια plasma TV

2. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή σας δίνει τη δυνατότητα να εκθέσετε αεροπλάνα σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίπτερό σας. Αναλόγως του τύπου του αεροσκάφους, η χρέωση είναι η κάτωθι:

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Υπερελαφρών’

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Γενικής Αεροπορίας’

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Turboprop και Jet’

3. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προβολή της εταιρείας σας σε περίπτωση που διαθέτετε έτοιμο δικό σας εξοπλισμό (τέντα, έπιπλα, συστήματα προβολής) το AFW σας παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου για να τον εκμεταλλευτείτε όπως επιθυμείτε. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ο εκθέτης να ενημερώσει την διοργάνωση του AFW με πλήρη καταγραφή της κατασκευής και του εξοπλισμού που προτίθεται να χρησιμοποιήσει.

Η δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου αφορά στους παρακάτω χώρους:

 • Εμπορική ζώνη – Έκθεση

Ο εξοπλισμός σας τοποθετείται στην εμπορική ζώνη που αποτελεί την έκθεση του AFW.

 • Τέντα VIP

Τοποθέτηση εξοπλισμού μέσα στον χώρο του VIP. H τέντα του VIP βρίσκεται σε διακεκριμένη θέση ως προς το air show. Η ακριβής θέση του περιπτέρου που θα σχεδιαστεί θα οριστεί σύμφωνα με τη διαμόρφωση των χώρων που θα προκύψει.

 

Σημείωση 1: Βάσει συμφωνητικού ο ΕΚΘΕΤΗΣ επιβάλλεται να συνάψει και θα διατηρήσει σε ισχύ σύμβαση ασφάλισης από αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη κάθε αστικής ευθύνης του έναντι τρίτου και υπέρ της AFW.

Σημείωση 2: O ΕΚΘΕΤΗΣ υποχρεούται να υποβάλλει τα σχέδια κατασκευής και τις προδιαγραφές των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του περιπτέρου του.

4.ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Η Οργανωτική Επιτροπή του AFW σας δίνει τη δυνατότητα για μια αναβαθμισμένη προβολή της εταιρείας σας να συμμετέχετε με περίπτερο που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο επίσημος κατασκευαστής περιπτέρων του AFW .

Εάν επιθυμείτε σχεδιαστική πρόταση και αντίστοιχη οικονομική προσφορά κατασκευής μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο e-mail afw@athensflyingweek.gr

Προσοχή:

1) Ο ελάχιστος χώρος ενοικίασης για όλα τα παραπάνω είναι 9τμ.

2) Η παροχή ρεύματος που διατίθεται στους παραπάνω χώρους από το AFW είναι 220Watt. Αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ρεύμα θα πρέπει να ζητηθεί.

3) Η χρήση όλων των παραπάνω δυνατοτήτων προορίζεται αυστηρά και μόνο για τον εκάστοτε εκθέτη με τον οποίο έχει γίνει η συμφωνία ενοικίασης. Το κάθε περίπτερο δικαιούται τρεις (3) διαπιστεύσεις για τους εκθέτες του.

VIP AREA

VIP AREA – FRIENDS & FAMILY IN COMFORT, PRIVACY & PRESTIGE

Το VIP εισιτήριο προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία της AFW, που θα σας μείνει αξέχαστη!

 • Lounge ανεπτυγμένο πολύ κοντά στο κέντρο του show, στεγασμένο κάτω από την τέντα του VIP, με επίπλωση τραπεζιών και καναπέδων πάνω στο γκαζόν
 • Μπροστά ακριβώς θα υπάρχει private ανοιχτός και ελεύθερος χώρος («αυλή») – που επεκτείνεται μπροστά από το χώρο σκίασης, με γκαζόν, ΜΟΝΟ για εσάς τους κατόχους του VIP εισιτηρίου, ώστε να παρακολουθήσετε το show με ασφάλεια και από απόσταση αναπνοής.
 • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • VIP Parking, ακριβώς πίσω από το VIP Area
 • Food & Drink Station
 • Δώρα-έκπληξη που θα σας περιμένουν στη θέση σας
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων κλπ.
 • WC και για ΑμεΑ
ΚΕΡΚΙΔΑ SPOTTERS & ΘΕΑΤΕΣ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο εισιτήριο για στους aviation spotters φίλους μας, που θέλουν να ζήσουν όλη την εμπειρία του Air Show, αλλά και για τους θεατές που αναζητούν την τέλεια θέαση:

 • Ειδικά υπερυψωμένη κερκίδα (τύπου γηπέδου) για τους spotters, που σας εξασφαλίζει την ιδανική θέση για εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις των αεροσκαφών, αλλά και για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν το Air Show υπερυψωμένα.
 • Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να εισέρχεστε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της Athens Flying Week (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εμπορική έκθεση, εστιατόρια, WC, κλπ.
SEAT & SHADOW AREA

Το εισιτήριο Seat & Shadow θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική και άνετη!

 • Lounge ανεπτυγμένο πολύ κοντά στο κέντρο του show, στεγασμένο κάτω από τέντα, επιπλωμένο με τραπέζια και καρέκλες για να απολαύσετε ξεκούραστα το μοναδικό υπερθέαμα
 • Μπροστά ακριβώς θα υπάρχει private ανοιχτός και ελεύθερος χώρος, χωρίς έπιπλα («αυλή»), ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου και μπροστά από την τέντα, ΜΟΝΟ για τους κατόχους του Seat & Shadow εισιτηρίου, ώστε να παρακολουθήσετε το show με ασφάλεια και από απόσταση αναπνοής.
 • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
 • VIP Parking, ακριβώς πίσω από το VIP Area
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη Seat & Shadow VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Αυτό το εισιτήριο θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο άνετη!

 • Απολαμβάνετε το air show από την άνεση του καθίσματός σας.
 • Εξασφαλίζετε ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου.
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στη Seat & Shadow VIP Area οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

Ένα εισιτήριο σχεδιασμένο για τη δική σας ευχαρίστηση κατά το διήμερο του event που θα επισκεφτείτε τους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας! Διαμορφώσαμε κατάλληλα ένα χώρο όρθιων, και να απολαύσετε το φαντασμαγορικό Air Show, από την πρώτη γραμμή.

Με αυτό το εισιτήριο:

 • Εξασφαλίζετε ΔΩΡΕΑΝ parking ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου, πίσω από τη ΖΩΝΗ 2.
 • Εξασφαλίζετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων και φωτογραφίσεις δίπλα σε εκθέματα-θρύλους, μαζί με τους πιλότους.
 • Ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας, για να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στο χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της AFW (Public Area), όπως στατική έκθεση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, εστιατόρια, WC, κλπ. 

Πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, θα προσγειωθούν στις οθόνες σας σύντομα!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Στο Air Show μπορείτε να έρθετε με 3 τρόπους:

 1. Οδικώς :


 2. Δρομολόγια Πούλμαν «Δουκίσσης Πλακεντίας» – Τανάγρα και Επιστροφή

Τα αναλυτικά δρομολόγια των μετακινήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ύστερα από την αγορά του εισιτηρίου σας, να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Athens Flying Week στον αριθμό 6946813633 ή στο email transportation@athensflyingweek.gr για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν. 

3. Με τρένο από τη στάση Οινόη και περίπου 30 λεπτά περπάτημα μέχρι την είσοδο του event

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το μεγαλύτερο διεθνές Air Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επιστρέφει για 10η χρονιά, πιο δυναμικό από ποτέ!

Η ομάδα της Athens Flying Week γνωρίζει πολύ καλά, από τις προηγούμενες χρονιές, ότι οι μεγαλύτερες διοργανώσεις, προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία, χρειάζονται τη συμμετοχή εθελοντών!

Αν έχεις όρεξη, καλή διάθεση και θες να περάσεις καλά, γίνε μέρος της ομάδας των εθελοντών! Ζήσε από κοντά τη μαγεία της μεγαλύτερης αεροπορικής διοργάνωσης, μπες στα παρασκήνια, γνώρισε τους παγκοσμίου φήμης πιλότους και δες όσα όλοι οι άλλοι δεν βλέπουν!

Φέτος μη μείνεις ένας απλός θεατής! Μπες στην ομάδα εθελοντών και έλα να απογειωθείς μαζί μας!!

Στείλε το βιογραφικό σου στο afw@athensflyingweek.gr  

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας

AμεA AFW

H παρουσία ανθρώπων με ειδικές ανάγκες σε αυτό το μοναδικό αεροπορικό γεγονός μας τιμά ιδιαίτερα.

Για τους κατόχους κάρτας ΑμεΑ υπάρχει ειδική πρόβλεψη!
Η είσοδος τους στο χώρο του event θα γίνεται από την πύλη VIP, για την ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση τους. Η στάθμευση του αυτοκινήτου θα γίνεται στο VIP Parking, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το VIP Area!
Η γενική είσοδος των ΑμεΑ και ενός συνοδού τους είναι δωρεάν και έχουμε εξασφαλίσει τη δωρεάν πρόσβαση τους στο VIP Area μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και για να παρακολουθήσουν το Air Show με άνεση!
Τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να προσκομίσουν το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη κατηγορία του εισιτηρίου που θα εισέλθουν.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

T: +30 6944500927 
FAQ

Από που μπορώ να προμηθευτώ εισιτήρια για το AFW?

Στο viva.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και να ενημερωθείτε για όλους τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων.

Πως μπορώ να έρθω στο AFW ?

το Air Show μπορείτε να έρθετε με 3 τρόπους:

 1. Οδικώς
 2. Με πούλμαν από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας από τη viva.gr
 3. Με τρένο από τη στάση Οινόη και περίπου 30 λεπτά περπάτημα μέχρι την είσοδο του event

Που μπορώ να σταθμεύσω ?

Η AFW παρέχει ΔΩΡΕΑΝ χώρο στάθμευσης, ΕΝΤΟΣ του αεροδρομίου και ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ στο χώρο θεατών. Όλες οι περιοχές στάθμευσης είναι στο χώμα.

Για τους αναβάτες μοτοσυκλετών υπάρχει σχετικός χώρος στην κύρια περιοχή στάθμευσης σε σκληρή επιφάνεια. Η διαδρομή από την είσοδο του Parking έως εκεί είναι στο χώμα.

Για τους κατόχους εισιτηρίων VIP, Seat & Shadow, Spotters, Press και ΑμεΑ διατίθεται ξεχωριστός χώρος στάθμευσης, από διαφορετική είσοδο του αεροδρομίου.

Τι προτείνετε να έχουμε μαζί μας ?

Σας συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας, ομπρέλες, πτυσσόμενες καρέκλες, καπέλα, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου και αναπαυτικά αθλητικά παπούτσια. Προϊόντα που θα μπορείτε να προμηθευτείτε και από το κατάστημα της AFW, που θα βρίσκεται στην εμπορική έκθεση.

Στο χώρο του event θα βρείτε πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης, για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, να γευματίσετε και να δροσιστείτε! Επίσης, θα υπάρχουν ξεχωριστά σημεία πώλησης αναψυκτικών, νερού, snacks και παγωτών για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Σακίδια, μεγάλες τσάντες, coolers κλπ θα τυγχάνουν ειδικού ελέγχου από προσωπικό ασφαλείας.

Είναι ασφαλές ένα Air Show ?

Στην AFW δίνεται ύψιστη σημασία στα θέματα ασφαλείας. Με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι στα 9 χρόνια διεξαγωγής της AFW, δεν έχει πραγματοποιηθεί το παραμικρό ατύχημα. Η AFW έχει στενή συνεργασία με κρατικούς και τοπικούς φορείς, ώστε να διαφυλάξει την ασφάλεια των θεατών και των πληρωμάτων. Η AFW σχεδίασε το Air Show ακολουθώντας πιστά και εφαρμόζοντας με αυστηρότητα τον κανονισμό της, ο οποίος συντάχθηκε κατά τα διεθνή πρότυπα. Κατά την επίσκεψή σας θα παρατηρήσετε ένστολο προσωπικό Security και για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του event, σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες τους.

Πως μπορώ να μετακινηθώ εντός του χώρου της διοργάνωσης ?

Οι κινήσεις των επισκεπτών της AFW περιορίζονται εντός του περιφραγμένου με κάγκελα ή/ και δίχτυ ή/και ταινίες χώρου. Η στρατιωτική βάση Τανάγρας και η ΕΑΒ ΑΕ είναι περιοχές διαβαθμισμένες και κινήσεις εκτός του περιφραγμένου χώρου απαγορεύονται! Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας.

Μπορώ να πλησιάσω τα αεροσκάφη της Στατικής Έκθεσης ?

Στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων μπορείτε να φωτογραφηθείτε δίπλα στα αεροσκάφη, μαζί με τους πιλότους των μαχητικών, αλλά και τους παγκοσμίου φήμης πιλότους-ακροβάτες.

Με την άδεια του πληρώματος, μπορείτε να μπείτε και μέσα στα αεροσκάφη ή/και ελικόπτερα.

Απαγορεύεται να περάσετε την περίφραξη ασφαλείας, όπου αυτή υπάρχει.

Μπορώ να επισκεφθώ την πίστα στάθμευσης των αεροσκαφών που συμμετέχουν στο Air Show ?

Η περιοχή στην οποία σταθμεύουν τα αεροσκάφη του πτητικού προγράμματος είναι απαγορευμένη για το κοινό.

Διαφέρει το πτητικό πρόγραμμα του Σαββάτου από αυτό της Κυριακής ?

Το πτητικό πρόγραμμα του Σαββάτου διαφέρει από αυτό της Κυριακής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Πρόγραμμα.

Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου ή οποιοδήποτε ζώο μαζί μου ?

Δυστυχώς, τα σκυλιά ή άλλα ζώα δεν επιτρέπονται. Ο λόγος είναι για θέματα ασφαλείας. Η συντριπτική πλειοψηφία των αεροσκαφών είναι θορυβώδη και είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν δυσφορία και αναστάτωση σε οποιοδήποτε ζώο. Ένας ακόμα λόγος είναι για αποφυγή του ενδεχόμενου να ξεφύγει κάποιο ζώο και να βρεθεί εκτός ελέγχου του αφεντικού του.

Μπορώ να φἐρω/χρησιμοποιήσω το ποδήλατό μου ?

Μπορείτε να έρθετε με το ποδήλατο σας, αλλά για λόγους ασφαλείας τα ποδήλατα πρέπει να αφήνονται στους χώρους στάθμευσης μοτοσυκλετών, με δική σας ευθύνη.

Τι μέριμνα υπάρχει για τους ΑμεΑ?

Για τους κατόχους κάρτας ΑμεΑ υπάρχει ειδική πρόβλεψη!

Η είσοδος τους στο χώρο του event θα γίνεται από την πύλη VIP, για την ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση τους. Η στάθμευση του αυτοκινήτου θα γίνεται στο VIP Parking, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το VIP Area!

Η είσοδος των ΑμεΑ και ενός συνοδού τους είναι δωρεάν και έχουμε εξασφαλίσει τη δωρεάν πρόσβαση τους στο VIP Area, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους και για να παρακολουθήσουν το Air Show με άνεση! Τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να προσκομίσουν το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη κατηγορία του εισιτηρίου που θα εισέλθουν.

Επίσης, έχουμε φροντίσει να μετακινούνται από το VIP Area ως τη στατική έκθεση με μέσα της διοργάνωσης.

Πότε θα ανακοινωθούν οι συμμετοχές ?

Με τη λήξη της κάθε AFW, ξεκινάμε να δουλεύουμε για την AFW της επόμενης χρονιάς! Η πρώτη μας ενέργεια είναι να στείλουμε τις προσκλήσεις προς τα πληρώματα για την επόμενη χρονιά. Αμέσως μόλις έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, την ανακοινώνουμε.

Τι ώρα ανοίγουν/κλείνουν οι πύλες και τι ώρα ξεκινάει/τελειώνει το πτητικό πρόγραμμα ?

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου οι πόρτες ανοίγουν στις 09:00 και κλείνουν στις 20:30
Πτητικό Πρόγραμμα από τις 15:00 έως 20:00

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου οι πόρτες ανοίγουν στις 09:00 και κλείνουν στις 18:00
Πτητικό Πρόγραμμα από τις 12:00 έως 17:00

Χρειάζεται να εκτυπώσω το εισιτήριο μου ?

Σε κάθε περίπτωση, η επίδειξη και το σκανάρισμα του εισιτηρίου είναι απαραίτητο για την είσοδο σας. Στην πύλη του αεροδρομίου θα πρέπει να προσκομίσετε το ηλεκτρονικό ή το εκτυπωμένο εισιτήριο σας, για να σκαναριστεί και να εισέλθετε στο χώρο.

Αφού αγοράσετε το εισιτήριο σας από τη Viva.gr θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Σε αυτό το email θα βρείτε ένα link το οποίο παραπέμπει στο ηλεκτρονικό σας εισιτήριο.

Μπορείτε είτε να το «κατεβάσετε» και να το αποθηκεύσετε στο κινητό σας, είτε να το εκτυπώσετε.

Πως μπορώ να γίνω εθελοντής ?

Με ένα απλό βήμα! Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο afw@athensflyingweek.gr!

Για περισσότερες λεπτομέρειες: Εγγραφή Εθελοντών

Πως μπορώ να έρθω με το πούλμαν της διοργάνωσης ;

Τα αναλυτικά δρομολόγια των μετακινήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ύστερα από την αγορά του εισιτηρίου σας στο viva.gr , να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Athens Flying Week στον αριθμό 6946813633 ή στο email 

transportation@athensflyingweek.gr για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν.