Σημαντική διάκριση για την Athens Flying Week, κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου Business Travel Professional Forum 2018, που πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά από τη SWOT

Νοέμβριος 12, 2018 | AthensFlyingWeek | νεα

Σημαντική διάκριση για την Athens Flying Week, κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου Business Travel Professional Forum 2018, που πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά από τη SWOT.

Το BTPF βράβευσε την Athens Flying Week – Tanagra International Airshow και τον κ. Παναγιώτη Ποδηματά, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του AFW, για την Ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στην Ελλάδα, καθώς φέτος σημείωσε ρεκόρ επισκεπτών!

Την 7η AFW επισκέφτηκαν πάνω από 4.000 επισκέπτες από 18 χώρες του εξωτερικού και περισσότεροι από 60.000 θεατές από όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας για μια εβδομάδα την Αθήνα στο κέντρο του αεροπορικού κόσμου!

Ζήστε ξανά όλη την αδρεναλίνη και το εντυπωσιακό θέαμα που κόβει την ανάσα μέσα από το επίσημο βίντεο της AFW 2018 και η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας ανανεώνει το ραντεβού της για την 8η Athens Flying Week, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019! Οι πρώτες επιβεβαιώσεις συμμετοχών, έχουν ξεκινήσει!  

https://www.youtube.com/watch?v=9rVb2_6SDYg