Σημαντικές διακρίσεις για την Athens Flying Week στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL

Απρίλιος 2, 2019 | AthensFlyingWeek | νεα

Με δύο σημαντικές διακρίσεις για την ATHENS FLYING WEEK έκλεισε το ετήσιο συνέδριο του EAC (EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL), που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic,  από 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2019.

Η AFW παρέλαβε δυο σημαντικά βραβεία, το Chairmans Award και το 2019 Media & Marketing Competition. Το Chairmans Award είναι το σημαντικότερο βραβείο, με διεθνή αναγνώριση, που δίδεται από το European Airshow Council ως αποτέλεσμα της αξιολόγησης για τη χρονιά που πέρασε, σε αναγνώριση της επίμονης και σκληρής δουλείας που απαιτείται για τη δημιουργία και συνεχή ανάπτυξη του event, καθώς και της προαγωγής των θεμάτων ασφαλείας των αεροπορικών επιδείξεων. Ακολούθησε η σπουδαία διάκριση στο 2019 Media & Marketing Competition, στην κατηγορία των διοργανωτών.

Οι βραβεύσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς προέρχονται από τον επίσημο διεθνή φορέα διοργανωτών airshow το EAC (EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL) και δικαιώνουν τόσο τους διοργανωτές όσο και τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που αγαπούν, επισκέπτονται και απολαμβάνουν κάθε χρόνο εδώ και 7 συνεχόμενα έτη την ATHENS FLYING WEEK.