Εκθέτες

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019, απογειώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2019 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου Air Show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

 

To ATHENS FLYING WEEK προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σεπτέμβρη, συμπεριλαμβανομένου εταιρικών πελατών, οικογένειες με παιδιά, τουρίστες από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, καθώς και στρατιωτικό προσωπικό.

 

Είτε επιθυμείτε να προωθήσετε την εταιρική σας ταυτότητα, είτε θέλετε να πετύχετε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την επιχείρησή σας, αν ψάχνετε τρόπους για να πετύχετε για την ιδανική δικτύωση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία ευρύτατη γκάμα διαδραστικών ευκαιριών με το κοινό, αφού πρώτα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  

 

 

  1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 3,00 x 3,00μ.

 

Οι προδιαγραφές του κάθε περιπτέρου είναι οι παρακάτω:

✓ Τέντα διαστάσεων 3,00 x 3,00μ.

✓ 1 τραπέζι διαστάσεων 1.40×0.60μ.

✓ 2 καρέκλες

✓ Επωνυμία εκθέτη στην πρόσοψη της τέντας

✓ Παροχή πρίζας 220V

 

*Η τοποθέτηση των παραπάνω περιπτέρων γίνεται στη ζώνη της εμπορικής έκθεσης.

 

Το κόστος του κάθε περιπτέρου ανέρχεται στα 1000 Ευρώ.

 

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις παρακάτω επιπρόσθετες παροχές:

 

Δάπεδο με μοκέτα: 250 Ευρώ

 

Επιδαπέδια plasma TV: 160 Ευρώ

 

 

  1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

 

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή σας δίνει τη δυνατότητα να εκθέσετε αεροπλάνα σε πολύ κοντινή απόσταση από το περίπτερό σας. Αναλόγως του τύπου του αεροσκάφους, η χρέωση είναι η κάτωθι:

 

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Υπερελαφρών’: 150 Ευρώ

 

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Γενικής Αεροπορίας’: 250 Ευρώ

 

Για αεροσκάφη και ελικόπτερα της κατηγορίας ‘Turboprop και Jet’: 500 Ευρώ

 

 

  1. ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προβολή της εταιρείας σας, σε περίπτωση που διαθέτετε έτοιμο δικό σας εξοπλισμό (τέντα, έπιπλα, συστήματα προβολής), το AFW σας παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου για να τον εκμεταλλευτείτε όπως επιθυμείτε. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ο εκθέτης να ενημερώσει την διοργάνωση του AFW με πλήρη καταγραφή της κατασκευής και του εξοπλισμού που προτίθεται να χρησιμοποιήσει.

 

Η δυνατότητα ενοικίασης ελεύθερου χώρου αφορά στους παρακάτω χώρους:

 

  • Εμπορική ζώνη – Έκθεση

 

Ο εξοπλισμός σας τοποθετείται στην εμπορική ζώνη που αποτελεί την έκθεση του AFW.

Κόστος: 60€/τμ.

 

  • Τέντα VIP

 

Τοποθέτηση εξοπλισμού μέσα στον χώρο του VIP. H τέντα του VIP βρίσκεται σε διακεκριμένη θέση ως προς το Air Show. Η ακριβής θέση του περιπτέρου που θα σχεδιαστεί θα οριστεί σύμφωνα με τη διαμόρφωση των χώρων που θα προκύψει.

Κόστος: 300€/τμ.

 

Σημείωση 1: Βάσει συμφωνητικού ο ΕΚΘΕΤΗΣ επιβάλλεται να συνάψει και θα διατηρήσει σε ισχύ σύμβαση ασφάλισης από αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία για την κάλυψη κάθε αστικής ευθύνης του έναντι τρίτου και υπέρ της AFW.

 

Σημείωση 2: O ΕΚΘΕΤΗΣ υποχρεούται να υποβάλλει τα σχέδια κατασκευής και τις προδιαγραφές των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του περιπτέρου του.

 

 

  1. ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του AFW σας δίνει τη δυνατότητα για μια αναβαθμισμένη προβολή της εταιρείας σας να συμμετέχετε με περίπτερο που αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο επίσημος κατασκευαστής περιπτέρων του AFW η εταιρεία PPDA archdesigngroup www.ppda.gr.

 

Εάν επιθυμείτε σχεδιαστική πρόταση και αντίστοιχη οικονομική προσφορά κατασκευής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία PPDA archdesigngroup στο τηλέφωνο 210 6036111 (161) και στο e-mail info@ppda.gr.

 

*Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις ενοικίασης χώρου για την τοποθέτηση της κατασκευής.

 

Προσοχή:

  • Ο ελάχιστος χώρος ενοικίασης για όλα τα παραπάνω είναι 9τμ.

 

  • Η παροχή ρεύματος που διατίθεται στους παραπάνω χώρους από το AFW είναι 220Watt. Αν υπάρχει ανάγκη για περισσότερο ρεύμα θα πρέπει να ζητηθεί.

 

  • Η χρήση όλων των παραπάνω δυνατοτήτων προορίζεται αυστηρά και μόνο για τον εκάστοτε εκθέτη με τον οποίο έχει γίνει η συμφωνία ενοικίασης. Το κάθε περίπτερο δικαιούται τρεις (3) διαπιστεύσεις για τους εκθέτες του.

 

Σημειώσεις:

 

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%).

 

*Για όλα τα παραπάνω κόστη επιβάλλεται προκαταβολή του 50% του ποσού με τη συμφωνία και εξόφληση των ποσών τρεις (3) μέρες πριν την έναρξη του event. Στην περίπτωση που ο εκθέτης δεν έχει προβεί στην αποπληρωμή του συνολικού ποσού δεν θα είναι σε θέση να παραλάβει το περίπτερό του.

 

*Τα παραπάνω κόστη αφορούν στις δυο (2) ημέρες του Air Show στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας AFW

Όλγα Αγγελοπούλου oaggelopoulou@athensflyingweek.gr, 210.6036111 (1161)

Στεφανία Καρκούλη skarkouli@athensflyingweek.gr210.6036111 (1106)