ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- AFW 2019 JUNIOR

Σεπτέμβριος 18, 2019 | AthensFlyingWeek | νεα

Το αεροπορικό πάρτυ για όλη την οικογένεια, η ATHENS FLYING WEEK επιστρέφει και φέτος, για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Η πιο διασκεδαστική, δυναμική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους έρχεται στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας.

Η ATHENS FLYING WEEK 2019 και φέτος γεμάτη θέαμα και πολλές εκπλήξεις θα χαρίσει δύο ημέρες γεμάτες ενθουσιασμό! Αεροπορική μαγεία για όλες τις ηλικίες, θα αφήσει την πιο γλυκειά γεύση σε γονείς και παιδιά.

Η junior παρέα θα χορτάσει παιχνίδι σε ένα πλούσιο παιδότοπο, μέσα στους χώρους του κοινού. Παιδικό πάρκο με παιδικό Survivor ? θα ενθουσιάσει και θα χορτάσει τα παιδιά παιχνίδι, άσκηση και διασκέδαση!

‘Ολοι οι μικροί μας φίλου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους μας, να ξεναγηθούν στα ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων και να αγοράσουν αυθεντικά αναμνηστικά από θρυλικές αεροπορικές ομάδες.

Η συγκλονιστική έκθεση των αυθεντικών ιστορικών αεροπλάνων που δοξάστηκαν στους ελληνικούς ουρανούς , θα είναι στη διάθεση όλων για να τα θαυμάσουν από κοντά.

Φέτος όμως, η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους νεαρούς θαυμαστές της ιστορίας είναι το πλήρες στρατόπεδο της περιόδου 1940 1945 που θα έχει στηθεί από την Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού!!!! Με παρελάσεις, αληθινές στολές και όπλα της εποχής εκείνης, ένα διαδραστικό παιχνίδι που ετοιμάσαμε, θα μεταφέρει τα παιδιά σε μια ιστορική εποχή, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντάς τα.

Και φυσικά, το πλούσιο θέαμα στους αιθέρες, με συμμετοχές από … χώρες ? και όλα τα ιπτάμενα μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλεξιπτωτιστές και αερομοντελιστές, μεμονωμένοι αεραθλητές αλλά και ομάδες επίδειξης με σχηματισμούς πολλών αεροσκαφών, δεν θα σας αφήσουν λεπτό χωρίς όμορφες εικόνες.

Ακόμα, για όλους τους εκκολαπτόμενους πιλότους, οι σημαντικότερες σχολές εκπαίδευσης αεροπόρων θα βρίσκονται κοντά σας, με όλες τις πληροφορίες για την πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Εστιατόρια και αναψυκτήρια, άφθονοι χώροι σκίασης και ξεκούρασης και ένα πλήρες εμπορικό πάρκο συμπληρώνουν την εικόνα του αεροπορικού πάρτυ.

Σε μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, μια μοναδική ευκαιρία για οικογενειακή απόδραση, αλλά και για μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μέρα με την παρέα με αποκορύφωση το μοναδικό θέαμα στους αιθέρες.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.athensflyingweek.gr

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 5€

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 10€!

Ακολουθήστε το AFW στο Facebook https://www.facebook.com/AthensFlyingWeek