Βράβευση εθελοντών

Ιούνιος 20, 2018 | AthensFlyingWeek | νεα

Σε μια όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εθελοντών, από την Athens Flying Week, για την άρτια συνεργασία και συμβολή τους στην AFW 2017, στο Πολεμικό Μουσείο, την Κυριακή 10 Ιουνίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ξενάγηση στον κόσμο του Πολεμικού Μουσείου, όπου διαφυλάσσονται και εκθέτονται τα πολεμικά κειμήλια των αγώνων για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Στη συνέχεια ο Ταξίαρχος Ε.Σ. Αναστόπουλος Παναγιώτης, σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου και ο κος Κοσσυβάκης Παναγιώτης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής AFW 2018, απένειμαν βραβεία στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά – Προβαλίνθου,  στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου Κουβαρά και στην Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών.

Με το σκεπτικό ότι η εθελοντική εργασία είναι επιλογή και όχι υποχρέωση, ιδιαίτερα σε μία εκδήλωση αεροπορικού χαρακτήρα είμαστε σίγουροι για ένα μόνο πράγμα: ότι μαζί θα επαληθεύσουμε και πάλι, ότι η αεροπορική ιδέα εξακολουθεί να υφίσταται ισχυρή και είναι οδηγός μας!